Kalf van het spit


Een kip, speenvarken, kalf of os roosteren boven een houtvuur? Dat is de droom van menig barbecueliefhebber. Onze grillmasters beheersen het kunstje tot in detail en vertonen hun kunsten in binnen- en buitenland. Ze kruiden het vlees eerst met een zelfgemaakte pekelmarinade. Vervolgens garen we vlees langzaam en met liefde, zodat het lekker mals blijft en een heerlijke houtsmaak krijgt. Vuurwerk op je bord dus, maar absoluut ook een eyecatcher tijdens uw feest of evenement. 

 

 


Kijk even mee!

Mogelijkheden

  • Kip
  • Speenvarken
  • Kalf
  • Os
  • Bosvarken

Andere wensen?

Vlees van het spit is vooral geschikt voor grotere gezelschappen. Wilt u weten welk vlees bij uw gezelschap of groepsgrootte past? We adviseren u graag! Uiteraard kunnen we ook bijpassende buffetten verzorgen. Culinair on Fire kan ook als subcateraar vlees van het spit verzorgen tijdens feesten of evenementen.